Korang depress? Jangan cemas. Letak balik botol racun rumpai itu.

Friday, October 31, 2008

KL PHOTO AWARDS 2009 : Call For Entries

Wednesday, October 29, 2008

Portraits are the most photographed genre in photography, from one's family snaps to a full studio session and not forgetting those special occasions. Contemporary portraits however may be derived from a wide range of disciplines in photography, from social images like documentary, reportage and editorial fields, to the more considered studio or 'staged' styles of conceptual imagery.

Launching 1 November, the KL PHOTOAWARDS 2009 is open to all photographers internationally in 2 categories : Professional and Non-Professional. 

Entrants may submit up to 6 images either in colour or black & white, individually titled or as a series.

The judges are seeking innovative and creative interpretations of 'portrait' in contemporary photographic practice.

Visit here for more : http://www.klphotoawards.com/

kalau Liverpool main memang aku tak sanggup nak tengok. Boleh bikin aku tak tidor malam.

Monday, October 27, 2008

Tapi malam ni special. Liverpool, macam juga semasa mereka kalahkan Manchester United turun tanpa Torres. Pastu menang. Aku masih tunggu bila diorang nak tukar sponsor, tak kira apa barang pun janji halal.

Sireh & Cengkeh Update.

Thursday, October 23, 2008


Interview with founder of Beautiful / Decay magazine

Rahsia Power Rangers

Thursday, October 16, 2008

Korang mesti tak tau kan siapa sebenarnya Power Ranger merah?

Balik kampung lagi


Hujung minggu ini, cukuplah 4 orang dari keluarga kami yang sudah selesai mendirikan masjid. Insyallah.

Dan, akan datang. Temubual terbaru di dalam Sireh Dan Cengkeh. Bersama saudara Firdaus dari Hilang Punca. Yang ini semua mesti baca!

Dato Shah Rukh Khan

Saturday, October 11, 2008

Bab ni aku betul-betul tak paham. Apa jasa dia dengan orang Melaka?

ShareThis

 

search

My Family

Fadhilah Othman, Syed Haziq Syarifah Aisyah & Syed Fahim.

Ads 200x200

twitter

tutorial KAMERA dslr PERCUMA!

dokumentari dan filem pendek

Followers