Email dari Noam Chomsky

Friday, May 29, 2009


From : Noam Chomsky
Date : 29 May 2009 01:43
To : Syahrul
Subject : Re: Interview request

Appreciate the invitation. I wish I could agree, but right now it's impossible. There is a very long waiting list, and I have to clear it up before I can even think of any new interviews. Could be about a month.

Noam Chomsky


Walaupun jawapan dari beliau agak mengecewakan tetapi ia sememangnya sudah boleh dijangka. Kepada sesiapa yang tidak mengenali Noam Chomsky, beliau adalah tokoh akademik yang terbilang dari Amerika dan sumbangan beliau di dalam bidang linguistik sungguh besar. Berketurunan Yahudi, beliau merupakan pengkritik hebat dasar luar Amerika yang suka mencampuri urusan negara lain disamping memilih peperangan sebagai jalan penyelesaian.

Pendirian politik beliau yang berhaluan kiri tidak disukai kerajaan Amerika, malah dipulaukan media arus perdana. Seorang intelentual anarki & 'political dissident'. Antara intelektual masih hidup yang paling kerap menjadi rujukan, Noam Chomsky merupakan seorang professor di MIT dan telah berkhidmat di sana selama lebih 50 tahun.



Website : http://chomsky.info , http://en.wikipedia.org/wiki/Noam_Chomsky

Din Beramboi kene ganti dengan Sepah. Musim depan Liverpool champion EPL

Wednesday, May 27, 2009

Ok tajuk? 

Lepas abis contest ni, kita jayan medium format. Hadiah Mamiya sebijik. Brani?

Monday, May 25, 2009

Tapi kali ni aku tak nak jadi organizer, aku nak masok bertanding!

Boonga Art Shoes

Thursday, May 21, 2009

Coming soon in Sireh Dan Cengkeh!

The shoes made by us are undeniably handpainted and are exclusively done with the basis of made-to-order. Customers pick the type of shoes, tell us their desired design, we'll draw and paint on the shoes and then deliver the shoes to customers, by post or by our own delivery services. - Boonga Art Shoes

Sesi berkenalan dengan hakim Art On Display Photo Contest.

Monday, May 18, 2009

Apa cerita kalau si hakim sendiri nak masuk bertanding?


Seorang ‘Hard-core’ Nikon yang secara tiba-tiba hendak beralih arah ke kamera tlr hasil racunan Mael Katak. Anggota kumpulan rock yang aktif di Selatan tanah air. Blogger yang ketat dan mudah ketawa. Berkat usaha dan keazaman yang kental, kisah beliau pernah tersiar di dada akhabar Metro. Muka depan. Awal Muharam 2007.

Lance Armstrong vs Shepard Fairey

Friday, May 15, 2009



Pehrggghh!

Quote of the day.


Thief, originally uploaded by Olly Moss.

Art On Display Photo Contest. 5 hari lagi!

Sunday, May 10, 2009


1st prize. Vivitar Ultra Slime and Wide 35mm camera. Handy & ultra cool alternative to Lomo LCA + other stuff


2nd prize. Lomography Color splash Flash + other stuff



3rd prize. Mystery prize in the form of 7" vinyl record. Get your healty dosage of bone crushing crust music from the coolest band from Johor Bahru.

Ada 5 hari lagi untuk orang ramai hantar gambar terbaik mereka. Apa lagi!

"We can have cancer but cancer can't have us".

Thursday, May 07, 2009



I want people (the readers) not to be afraid of cancer especially the wicked breast cancer. Survive beyond cancer is what all patients must strive to uphold with a strong faith. Never give up life just because we have breast cancer! Raden Galoh


Price: RM25.00. Available at MHP, Popular, Kinokuniya. To order & get personal note from writer, please email: datinsb@gmail.com / datinsb@yahoo.com. Wait for the myinterview with the writer soon in Sireh & Cengkeh.

The official one-sheet poster for Hayao Miyazaki’s ‘Ponyo’

Tuesday, May 05, 2009

This film stars the voice talents of Cate Blanchett, Matt Damon, Tina Fey, Cloris Leachman, Liam Neeson, Lily Tomlin and Betty White. The film was released last July 2008 in Japan, and has since grossed over ¥15.0 billion ($153.1 million). Disney’s John Lasseter has been working with Frank Marshall and Kathleen Kennedy to make the American release of the movie, Miyazaki’s “biggest hit ever Stateside.” (source) A must see movie!

‘Ponyo’ scheduled to be released in the US on August 14th 2009.

I am a big fan of Studio Ghibli. It is a very popular studio that have been producing quality and highly entertaining animated film, such as the cult favorite Princes Mononoke and Grave of the fireflies.

Kegilaan terbaru Man Kunang


P1000570, originally uploaded by Syed Syahrul Zarizi.

Asal-usul kamera tlr ni sebenarnya masih lagi samar-samar. Ni apa barang, Black pun dah nak start main medium format? Yang pasti gamba yang dihasilkan bersama-sama slide film ehsan (beli beb, bokan free) Bee dari The Girl Next Door memang menawan kalbu.

Apek kedai gamba kat Plaza Kotaraya jb pesan, sesiapa nak beli film 120 dia ada jual. Apek, lu memang best.

ShareThis

 

search

My Family

Fadhilah Othman, Syed Haziq Syarifah Aisyah & Syed Fahim.

Ads 200x200

twitter

tutorial KAMERA dslr PERCUMA!

dokumentari dan filem pendek

Followers