Back to school

Monday, June 29, 2009

Peh. Baju batik. Baju batik jawa boleh? Aku baju batik kain lembut2 ni tak masok la.

Sireh Dan Cengkeh & Art On Display new look.

Friday, June 26, 2009




Major re-design for Sireh Dan Cengkeh and Art On Display.

Sarang Buaya 2.0

Monday, June 22, 2009

Dulu, masa kecik2, tiap kali cuti datang, aktiviti wajib ialah ke Sarang Buaya. Ada pokok kelapa. Buah kopi, buah koko. Kambing, ayam, basikal tua. Paling best sawah dengan parit besar keliling rumah.
 
Buaya? Mana ada!
 
Kini Haziq dan Fahim boleh juga ke Sarang Buaya pada waktu cuti. Hanya 20 minit dari rumah. RM8 untuk dewasa, budak-budak free.
 
Buaya? Tu ha, ada 100 ekor lebih. Tengok la sampai lebam.

Facebook vs Twitter : Infographic



So, which one you should use? Well, both! Click here for bigger image.

Driver van paling hati kering dalam dunia

Tuesday, June 16, 2009


Sepanjang hidup aku, ada 2 orang driver van yang paling aku tabik. Pertama, pakcik Nazarol, driver ambulan hospital Melaka. Laju beb. Aku pernah suruh dia on seren ambulan lepas tu aku lepak kat blakang. Seram, tobat aku tak nak rempit sampai mati

Lepas tu, si Yoep Gemok. Dia konar tak main break, drop gear macam bawak Audi Quatro padahal bawak Kia Preggio diesel 2.7. Tu belum lori 3 tan jual yong taufu, mau berkecah fish ball kat belakang.

Tapi Fahim suka sangat kat dia. Tak tau kenapa. Jangan sampai skill Yoep berjangkit kat dia sudahlah!

Jay Z vs The Cure

Sunday, June 14, 2009

Art On Display Photo Contest. Pemenangnya ialah..

Wednesday, June 10, 2009



Result dah keluar! (atas : Headache by l0m0grafiq)

Lomo lubitel 166 Universal

Friday, June 05, 2009


Antara Lomo lubitel dengan Mael Katak, korang rasa aku pilih yang mana?

ShareThis

 

search

My Family

Fadhilah Othman, Syed Haziq Syarifah Aisyah & Syed Fahim.

Ads 200x200

twitter

tutorial KAMERA dslr PERCUMA!

dokumentari dan filem pendek

Followers