To do list

No comments:


Where The Wild Things Are Trailer by Maurice Sendak directed by Spike Jonez. Coming soon.



Pearl Jam new album ‘Backspacer’. To be released on September 20th.

In an interview with US magazine Billboard the band's manager Kelly Curtis confirmed that the new album will not be released on an established record label. Previously, Pearl Jam were signed to Sony Records for 18 years.

Instead, the band will focus on individual avenues including “an online retailer, a mobile partner, a gaming company and with a network or possibly networks of indie retail stores.”- baru true!

Quote of the day

4 comments:

"Pengajar malas, dapat pelajar pemalas" - Poster dalam bilik guru, betol-betol atas kepala aku. Makan dalam dooohh.

Wide angel vs fisheye vs The Mines!

No comments:




Perhimpunan halal

No comments:
Perhimpunan sekolah sulong. duduk row depan paling kiri. Cuak beb. Budak cina yang aku sound pasal tak bawak buku tek asik jeling aku semacam je. sejak bila lagu negeri johor jadik rancak semacam?

Pipi buat hal lagi part 2

No comments:

Berbekalkan skill PA yang maha dasyat, sedikit paksaan dan ugutan aku berjaya dapatkan senaskah buku Kacip siap dengan otograp Pipi. Aku pakai cimb click. Aku nak cepat. tiba-tiba jadi pelahap.

1-2 hari lepas tu sampai. Pos biasa. Lepas belek-belek lebih kurang aku rasa lain macam.

"Wei, bukan aku patut dapat free copy ke!"