To do list

Tuesday, July 28, 2009



Where The Wild Things Are Trailer by Maurice Sendak directed by Spike Jonez. Coming soon.



Pearl Jam new album ‘Backspacer’. To be released on September 20th.

In an interview with US magazine Billboard the band's manager Kelly Curtis confirmed that the new album will not be released on an established record label. Previously, Pearl Jam were signed to Sony Records for 18 years.

Instead, the band will focus on individual avenues including “an online retailer, a mobile partner, a gaming company and with a network or possibly networks of indie retail stores.”- baru true!

Quote of the day

Friday, July 24, 2009


"Pengajar malas, dapat pelajar pemalas" - Poster dalam bilik guru, betol-betol atas kepala aku. Makan dalam dooohh.

Force Vomit vs Danga Bay

Friday, July 17, 2009

Wide angel vs fisheye vs The Mines!

Monday, July 13, 2009





Perhimpunan halal

Perhimpunan sekolah sulong. duduk row depan paling kiri. Cuak beb. Budak cina yang aku sound pasal tak bawak buku tek asik jeling aku semacam je. sejak bila lagu negeri johor jadik rancak semacam?

Pipi buat hal lagi part 2

Wednesday, July 08, 2009


Berbekalkan skill PA yang maha dasyat, sedikit paksaan dan ugutan aku berjaya dapatkan senaskah buku Kacip siap dengan otograp Pipi. Aku pakai cimb click. Aku nak cepat. tiba-tiba jadi pelahap.

1-2 hari lepas tu sampai. Pos biasa. Lepas belek-belek lebih kurang aku rasa lain macam.

"Wei, bukan aku patut dapat free copy ke!"

Photo shoot session Pague of Happiness

Saturday, July 04, 2009

Berabad aku tak jumpa Ipin. Tinggi gila dia lompat. Bass tu, kalau gitar aku tak kisah.

ShareThis

 

search

My Family

Fadhilah Othman, Syed Haziq Syarifah Aisyah & Syed Fahim.

Ads 200x200

twitter

tutorial KAMERA dslr PERCUMA!

dokumentari dan filem pendek

Followers