Tahun ini saya kaya kad raya.

Wednesday, September 30, 2009







Sejak status dah uncle-uncle ni, jumlah kad raya pun dah semakin susut. Sebenarnya dari dulu kad raya tak pernah pun banyak. Kalau ada pun dari orang rumah. lepas tu dari apek-apek supplier. Tahun ni lumayan dia lain sikit. Aku dapat 4. EMPAT BEB! Semua ikhsan murid-murid aku.

Aku nak highlight satu kad ni yang agak special (sila rujuk gamba pertama). Dia pattern A5, bila bukak ada lagu raya. Tapi yang aku dapat dah tak bunyi. Aku paham ni mesti stock 1988 ni. Bateri pun dah expired.

Tapi yang bestnya, kad ni khas untuk 'Sayangku'. Aku dah cramp. Sajak dalam kad ni jiwa-jiwa. Lepastu ucapan dia berbunyi, "Maafkan saya untuk saya buat apa-apa kesalahan dalam matematik". Peh, punyalah lega. Aku mana aja matematik beb. Lulus pun sipi-sipi je dulu. Sahlah kad ini ditujukan kepada cikgu lain. Kesian, cikgu matematik tu mesti dapat kad kartun 20 sen yang sememangnya khas untuk aku.

Open House Raya . Taman Bukit Tiram. Jumaat ni. Brani?

Wednesday, September 23, 2009

Jemput makan semua.

Kenapa kita kena pakai topeng?

Friday, September 18, 2009



Iklan khidmat masyarakat sempena hari Raya Aidilfitri dari Haziq & Fahim.

Awas, video versi sendeng. Untuk mengelakkan anda dari sakit leher, sebelum tonton, pusingkan monitor anda 270 darjah. terima kasih

Selamat Hari Raya & maaf zahir batin

INVITATION to Pipit 3rd Anniversary

Wednesday, September 16, 2009



Ok, mesti pergi. wajib.

Korang pernah pakai web browser ada turbo?

Thursday, September 10, 2009

Betol beb, laju. Tapi kalau pc pekak tak guna jugak. Nah, pakai Opera 10
<http://opera.com>!

Gua vs Nikon F55D vs Danga Bay

Sunday, September 06, 2009



Lokasi: Danga Bay. Senario: Test shoot dengan kamera lama dengan setting over exposure + lowest speed available.

Name card galore, free from Moo.com

Thursday, September 03, 2009






Dari moo.com. Kiut gile. Nak kasi orang pun sayang.

Rendra dan teater modern indonesia

Tuesday, September 01, 2009

Rendra dan teater modern indonesia, cetakan pertama 2000. Edisi rare, pasal ada sign rendra dibeli secara pukat di taman ismail marzuki jakarta. di baca balik sempena kembalinya beliau ke rahmatullah.

ShareThis

 

search

My Family

Fadhilah Othman, Syed Haziq Syarifah Aisyah & Syed Fahim.

Ads 200x200

twitter

tutorial KAMERA dslr PERCUMA!

dokumentari dan filem pendek

Followers