Lawatan TMJ ke Pejabat SUK, Kota Iskandar, NusajayaHari yang bersejarah menyaksikan lensa kami diberi penghormatan untuk merakamkan dektik-detik lawatan TMJ ke Pejabat Setiausaha Kerajaan Johor di Kota Iskandar, Nusajaya. Lama tak rasa smart macam ni. Lagi foto di sini.

kampung Sarang Buaya

Menurut cerita yang dibawa dari mulut ke mulut dan disampaikan oleh orang bijak pandai dahulu kala, sang buaya mistik telah membunuh seorang perempuan dan kubur beliau kini terletak di bawah pokok paling besar di kawasan perkuburan Islam Kampung Sarang Buaya. Wallahhualam betol ke tidak, tak pasti pula.

Pameran MELAKAR BUDAYA WARISAN BANGSA: ENDAU ROMPIN


Temubual bersama penganjur dan juga peserta yang juga ahli persatuan 'gabungan persatuan pelukis semalaysia', GAPs.

Dato' Mahsun mengulas karya En. Mohd. Shaimy 'Hilang Dalam Kabus'


Dato' Mahsun mengulas karya En. Mohd. Shaimy B. Hashim, NAIB YDP 1 GAPS sempena pameran MELAKAR BUDAYA WARISAN BANGSA: ENDAU ROMPIN yang telah berlangsung di DANGA CITY MALL

Laman web Wonder Stuff Sdn BhdDengan ini saya merasmikan laman web rasmi Wonder Stuff Sdn Bhd - http://wonder-stuff.com

Wonder Stuff Sdn Bhd ialah syarikat yang memberi perkhidmatan latihan dan khidmat nasihat berkaitan IT yang berpengkalan di Johor. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat ini dan perkhidmatan yang disediakan, dijemput tuan/puan/encik/cik/abang/kakak untuk melayari laman web kami. Jangan segan silu untuk hubunggi kami jika ada apa-apa soalan dan kemuskilan. Terima kasih

Live sketch session with Dato Mahsun

Dirakam semasa melawat ke pameran Endau Rompin di Danga Mall. Seluruh video panjangnya hanpir 12 minit tetapi telah dipercepatkan sebanyak 3 kali.

ads