Play Time

Layan haziq dengan fahim main kat taman. In super slow mo

Kelab Kereta Kecil






Dokumentari tentang kelab kereta paling rebelious masa kini sempena jambore kereta kecil antarabangsa yang baru sahaja berlangsung sabtu lepas di Pasir Gudang.

Arahan : Tok Rimau
DOP & Editing : Syed Syahrul
Kamera : Syed & Encek Hasnul menggunakan Canon 60D dan Nikon D7000

(Sticky) Pertandingan Foto JB Food Club, Tema 'Makanan'



Dengan ini saya dan laman web makanan popular JB Food Club ingin menjemput anda semua yang suka 1) Makan dan 2) ambil foto makanan yang sedap-sedap tu untuk menghantar foto anda semua ke pertandingan foto anjuran bersama blog ini (syedsyahrul.blogspot.com) dan JB Food Club (jbfoodclub.com)

Butiran lanjut adalah seperti berikut

1. Siapa boleh turut serta?
Semua boleh, tapi kalau korang duduk jauh postage mahal gile korang kene datang collect hadiah sendiri

2. Tema?
Makanan. Paling mengiurkan menang

3. Tarikh tutup?
31 Januari 2011

4. Di mana saya mahu hantarkan gambar saya yang comel-comel ni?
Foto boleh dihantar ke email sicksand@gmail.com

5. Saya dengar hadiah dia sebuah Viva Limited Edition
Eh, kabar angin je tu. Hadiah dia merupakan 2 (dua) bag kalis air Neoprene untuk DSLR anda yang comel (sais s). Jadi, lain kali pergi makan boleh bawak kamera canggih korang tu sekali. Insyallah tempat ke 3 pun akan ada hadiah. terpulang kepada sponsor kita

6. Bila pemenang akan diumumkan?
Pemanang akan diumumkan di blog ini(syedsyahrul.blogspot.com) dan JB Food club(jbfoodclub.com) pada 2 Februari 2011

Apa lagi? Jom tangkap gambar!

Free Moo card!

 

Setiap kali moo buat promosi free name card, setiap kali tu jugak aku akan order satu!. Walaupun free, kita masih kena bayar duit postage, tapi memang berbaloi kerana kualiti kertas dan gambo dia memang terbaik.

 

© 2013 Syed Syahrul. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top