Ipod wedding video package for those stylish hipster!

Wednesday, December 29, 2010

Play Time

Monday, December 27, 2010

Layan haziq dengan fahim main kat taman. In super slow mo

Kelab Kereta Kecil

Sunday, December 26, 2010






Dokumentari tentang kelab kereta paling rebelious masa kini sempena jambore kereta kecil antarabangsa yang baru sahaja berlangsung sabtu lepas di Pasir Gudang.

Arahan : Tok Rimau
DOP & Editing : Syed Syahrul
Kamera : Syed & Encek Hasnul menggunakan Canon 60D dan Nikon D7000

Pameran Antarabangsa Kereta Kecik Johor Bahru 2010

Friday, December 24, 2010



Semua dijemput hadir!

(Sticky) Pertandingan Foto JB Food Club, Tema 'Makanan'

Friday, December 10, 2010



Dengan ini saya dan laman web makanan popular JB Food Club ingin menjemput anda semua yang suka 1) Makan dan 2) ambil foto makanan yang sedap-sedap tu untuk menghantar foto anda semua ke pertandingan foto anjuran bersama blog ini (syedsyahrul.blogspot.com) dan JB Food Club (jbfoodclub.com)

Butiran lanjut adalah seperti berikut

1. Siapa boleh turut serta?
Semua boleh, tapi kalau korang duduk jauh postage mahal gile korang kene datang collect hadiah sendiri

2. Tema?
Makanan. Paling mengiurkan menang

3. Tarikh tutup?
31 Januari 2011

4. Di mana saya mahu hantarkan gambar saya yang comel-comel ni?
Foto boleh dihantar ke email sicksand@gmail.com

5. Saya dengar hadiah dia sebuah Viva Limited Edition
Eh, kabar angin je tu. Hadiah dia merupakan 2 (dua) bag kalis air Neoprene untuk DSLR anda yang comel (sais s). Jadi, lain kali pergi makan boleh bawak kamera canggih korang tu sekali. Insyallah tempat ke 3 pun akan ada hadiah. terpulang kepada sponsor kita

6. Bila pemenang akan diumumkan?
Pemanang akan diumumkan di blog ini(syedsyahrul.blogspot.com) dan JB Food club(jbfoodclub.com) pada 2 Februari 2011

Apa lagi? Jom tangkap gambar!

Free Moo card!

Wednesday, December 01, 2010

 

Setiap kali moo buat promosi free name card, setiap kali tu jugak aku akan order satu!. Walaupun free, kita masih kena bayar duit postage, tapi memang berbaloi kerana kualiti kertas dan gambo dia memang terbaik.

ShareThis

 

search

My Family

Fadhilah Othman, Syed Haziq Syarifah Aisyah & Syed Fahim.

Ads 200x200

twitter

tutorial KAMERA dslr PERCUMA!

dokumentari dan filem pendek

Followers