Threadless Holiday sales

Sunday, December 27, 2009

Sebab kuat untuk upgrade ke Apple IPhone

Wednesday, December 23, 2009



Selain dari menjadikan gambar digital nampak old-skool, pengguna juga boleh tuka-tuka lense. Ini tak boleh jadi. memang mengiurkan! Link.

Aktiviti hujung minggu

Tuesday, December 22, 2009



Jom tengok! http://komunitipelukishutanbandar.blogspot.com

BlogParty JB

Sunday, December 20, 2009

Image Hosted by ImageShack.us

Kepada semua blogger tegar dan suam-suam kuku. Kosongkan jadual anda pada tanggal 23 Januari 2010. Lokasi, Taman Mawar, Pasir Gudang. Yang akan hadir bukan calang2 orang, blogger2 tahap rock star, malah rock star tahan Bunkface pun ada! Bak kata orang Lipis, siapa tak datang, konfirm kodi!

link.

Kehidupan sebelum web2.0

Saturday, December 19, 2009



Berapa ramai antara kita yang lebih kenal kawan-kawan di Facebook dari jiran sebelah rumah sendiri? Rajin layan game spam dan online dari pergi yasin kat rumah brader yang tinggal beberapa pintu sahaja dari rumah korang dan baru kene rompak hari tu? Yang suka search geng-geng skolah lama dan selepas tu hantar mesej-mesej menyakitkan hati hanya kerana dia lagi berjaya dari korang walaupun time skolah dulu pun macam tak berapa ada kat dalam kelas? Kini ada cara mudah untuk jadi manusia normal dan old-skool macam atok-atok kita.

web2.0 suicide machine via Swiss-miss

Exclusive! Gamba anak ke 2 Man Kunang.

Saturday, December 05, 2009


Gamba exclusive anak sedara aku yang masih belum diberikan nama. Bayi perempuan comel ini selamat dilahirkan pada 1 Disember lepas. Nazarol, Apis dan sapa2 dudok dekat area Kota Kemuning dijemput melawat. Korang call la dulu, kalau rumah kunci jangan pulak salahkan aku

(Gamba baby dengan Fadli yang akan sampai turn jadi bapak tidak lama lagi)

ShareThis

 

search

My Family

Fadhilah Othman, Syed Haziq Syarifah Aisyah & Syed Fahim.

Ads 200x200

twitter

tutorial KAMERA dslr PERCUMA!

dokumentari dan filem pendek

Followers