Threadless Holiday sales

Sebab kuat untuk upgrade ke Apple IPhone



Selain dari menjadikan gambar digital nampak old-skool, pengguna juga boleh tuka-tuka lense. Ini tak boleh jadi. memang mengiurkan! Link.

BlogParty JB

Image Hosted by ImageShack.us

Kepada semua blogger tegar dan suam-suam kuku. Kosongkan jadual anda pada tanggal 23 Januari 2010. Lokasi, Taman Mawar, Pasir Gudang. Yang akan hadir bukan calang2 orang, blogger2 tahap rock star, malah rock star tahan Bunkface pun ada! Bak kata orang Lipis, siapa tak datang, konfirm kodi!

link.

Kehidupan sebelum web2.0



Berapa ramai antara kita yang lebih kenal kawan-kawan di Facebook dari jiran sebelah rumah sendiri? Rajin layan game spam dan online dari pergi yasin kat rumah brader yang tinggal beberapa pintu sahaja dari rumah korang dan baru kene rompak hari tu? Yang suka search geng-geng skolah lama dan selepas tu hantar mesej-mesej menyakitkan hati hanya kerana dia lagi berjaya dari korang walaupun time skolah dulu pun macam tak berapa ada kat dalam kelas? Kini ada cara mudah untuk jadi manusia normal dan old-skool macam atok-atok kita.

web2.0 suicide machine via Swiss-miss

Exclusive! Gamba anak ke 2 Man Kunang.


Gamba exclusive anak sedara aku yang masih belum diberikan nama. Bayi perempuan comel ini selamat dilahirkan pada 1 Disember lepas. Nazarol, Apis dan sapa2 dudok dekat area Kota Kemuning dijemput melawat. Korang call la dulu, kalau rumah kunci jangan pulak salahkan aku

(Gamba baby dengan Fadli yang akan sampai turn jadi bapak tidak lama lagi)

 

© 2013 Syed Syahrul. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top