Patung permainan Big Foot

Peluang anda untuk memiliki Big Foot sendiri. Tidak perlu bersusah payah meredah hutan Endau Rompin atau ikut serta program Seekers anjuran Uncle. Terdapat dalam 3 warna yang menarik. Tidak pakai ruang yang banyak atau nafsu makan yang rakus. Yang berminat boleh ke website bigfootone.

6 comments:

Jee said...

Siapa punya idea ni? Tak cukup comel mana ada pembeli.. :p

Tenno Miyake said...

amboi..kenapa nampak macam robot je.. ada sisik2 pulak.. hehehe

syed syahrul zarizi said...

ni big foot mat salleh kut, kita punya orang jarang gigi lain...

mama_haziq said...

pandangan sisi cam let haziq aaaa...hehehe... :P

ron97 said...

bigfoot kita kuku kuning (main kunyit)
kuku hijau tu, bigfoot tempat lain tu..

syed syahrul zarizi said...

tu lain, tu dah mix dengan orang utan sumatra, ni pure breed.

ads