Kisah surat yang terselit di wiper kereta


pick of the week Tadi, sambil tenguk-tenguk tv buat la sikit housekeeping beg-beg dengan file kat dalam bilik tetamu kasi nampak kemas sikit. Terjumpa satu surat ni yang terselit pada wiper kereta masa nak balik kerja. Fadh sikit punya gelak. Yelah kan, bukan selalu dapat surat-surat nak kenal-kenal, masa sekolah ada la kut. Yang pelik tu, kalau surat dari awek takpa jugak, ni laki, apa cerita!

5 comments:

Seniman Jalanan said...

i oso saw u arr this morning...but i oready know you...how arr..maybe we oso can be frens....giler arr...bahaya danger nie....hahahaha...itu baru surat tu...kalau dier approach ko directly camner lah plak rasanya...mesti gegel satu badan...kalau aku...dah lama jadi tapai mamat faiz tu...takde keje lain ke...ish tuhan dah bg zat yg sempurna masih xleh nak fikir...nak kene ajar nie...hehehehe

syed syahrul zarizi said...

muskil-muskil. ada awek lain pakai kenari merah ke kat area tu kut. siap tinggal nombor hanpon tu.

Seniman Jalanan said...

hehehe...
aku rasa arr dier salah keter arr...
mungkin ade awek lain yg bawa keter kenari merah...
ala rilek arr je...
buat deq...
kalau dier kacau ko...
calling calling arr...

mama_haziq said...

nanti ila callkan faiz ni nak? set kan date nak jumpa bile...ekekekeke... not a bad guy tau!

syed syahrul zarizi said...

tak kuasa

ads