Bulan hadapan : 70 weblog paling popular di Malaysia 2007

Seperti tahun lepas, kita lihat pula 70 weblog yang paling popular di Malaysia untuk tahun 2007. Sekiranya sesiapa ada cadangan atau blog yang mahu disertakan, sila email kan cadangan anda atau tinggalkan diruang komentar. Cara dan kaedah mendapatkan maklumat tentang populariti blog-blog ini masih berpandukan 'traffic' dengan bantuan Alexa.com.

17 comments:

sodep said...

nak join nak join.. tapi tak popular mana pon... huhuhu

5xmom said...

Join...jangan tak join..
http://chanlilian.net (5xmom) Alexa below 70K. Malas nak email. Komen pun kira jugak lah, kan?

Food blog : http://malaysiabest.net

Adam said...

The link is not working.

Nak join: http://ok-lah.blogspot.com

Antares said...

Aku baru mula blogging kat Disember 2006. Trafik sehari kadang2 dalam peratusan, belum sampai peribuan... boleh qualify ke? Tapi dah
dapat listing among last week's Top 50 blogs @ David McMahon's Authorblog heh heh! :-)

syed syahrul zarizi said...

5xmom : Blog http://chanlilian.net memang pun sudah di shortlist kan dari awal lagi

Antares : Yela, traffic boleh tahan

Adam & sodep: Thanks. noted!

ayeh said...

join gak.. www.bloglah.org

aman said...

saya pun skali:
http://amanz.net

beck said...

ni ha, blog kekawan yg rasa pemes gak...

http://www.persetankan.com

chot said...

jgn lupa syed info blog aku http://gayaruangkepelbagaian.wordpress.com/

beck said...

chot pun nak femes...

hamik satu lagi link...

http://fendyzaidan.blogspot.com

trima kasih...

Dhani said...

trefik blog aku boleh celen kategori terhebat ni tak? :)

syed syahrul zarizi said...

Terima kasih. Masih ada banyak hari sebelum bulan May. Blog makin bertambah, segala cadangan amat di alu-alukan. Kalau boleh ranking bawah 1 000k lagi cantik.

mohdismail said...

Tahun lepas aku da tersenarai.. tahun ni nak masuk buat kali kedua... :)

pertimbang'kan

http://www.mohdismail.com
http://www.mohdismail.net
http://www.mohdismail.net/blog

semua itu blog yang sama, merujuk kepada content yang sama.. tetapi punya Alexa Ranking yang berbeda :)

cheers!

ciku said...

aku mencalonkan blog mp3 boleh ke??
www.muaturun.blogspot.com
www.mp3central.blogspot.com
www.muat-turun-naik.blogspot.com

boleh kee???

Anonymous said...

http://gelihati.blogspot.com

teragoldonlinefsbest said...

I never thought of using Kontera for older posts. I really dislike Kontera, but this is actually a pretty good compromise. I've never heard of anybody using it this way. Here useful link:Tera Gold wow gold cheap tera gold

tory burch store said...

More than 10 many years of adidas supernova traditional will almost certainly be one of the most cherished and well-liked operating for three models. each and tory burch shoe every time period has led to this type for the brand determine sales. Interestingly, as many people say they wish their shoes to Tory Burch Sale stay unchanged, income reached, well-liked type quarterly won't retain components fresh. The type can preserve a powerful income within your sleep in the twelve weeks the supernova is monster headphones traditional and one more adidas and Brevard model. for just about any shoe stay unchanged, turn in to the mind of sales, for example Asics operating shoes with specialized specialized fields .

ads