Selamat Hari Guru

Happy Teacher's Day to all teachers, ex-teachers and soon-to-be teachers all over the world. Kepada cikgu-cikgu Sekolah Rendah Perserian, Semerah, Batu Pahat, Sekolah Kebangsaan Ulu Tiram dan Sekolah Dato Jaafar, cikgu memang champion!

14 comments:

Anonymous said...

Yeah...
Happy Teachers Day..
especially buat sume cikgu d sekolah kebangsaan ulu tiram 1985-1990 - Cikgu jamiah, Ust Rafei, Cikgu Kamisah...and who else? i just cant remember their name lah..
Cikgu di sekolah menengah ulu tiram 1991-1995 - Cikgu zalina, cikgu zalela, cikgu sh Faridah..
dan semua lecturer di faculty hotel and tourism Uitm dungun & shah alam
Thanks for being such wonderful teacher..
me, rusnita_paiman@yahoo.com

syed syahrul zarizi said...

Wei, ini cam kenal je. Cikgu kamisah tu sorang je kat skolah tiram yang panggila aku syahrul.

Anonymous said...

heheh..
Cikgu Kamisah tu skang da ngajo kat SMUT plak. Dia ajar utk class pelajar istimewa. (klu tak silap lah) psl penah terbaca kat majalah skolah skit masa dulu.
Secara tak sengaja lah find out urs blog ni, psl td saja try searh al-kisah kat ulu tiram, skali nampak plak ur name. Aiseh, nama mcm familiar lah..thats why try tgok..
Ada contact lagi ngan mmbr2 SKUT yg lain2 ke?

syed syahrul zarizi said...

hmm rusnita, ni yg pernah kapel dengan mukhzani dulu2 keeeeee

Anonymous said...

heheh...
Tu kisah zaman silam rr.. time tu budak2 sgt.. tak de makne nye lah..
Tp bila ingat2 balik time zaman purba tu, mmg kelakar lah.. tah hapa hapa tah..
korang sume kat class pandai.. 6 orked kan? kita org kat class sbelah 6 melur. heheh..
so funny lah..
me, rusnita_paiman@yahoo.com

syed syahrul zarizi said...

Mokh kawin 2003, aku anak dah masuk dua, apis gemuk anak satu, mukhzani belum rezeki. Shamsul HAsni akan datang, apis aminuddin, yang bapak ade kedai video tu anak satu. hmmm sape lagi..ni tinggal mana sekarang?

Anonymous said...

ok. Yang aku masih keep in touch skang ni antaranya Lily masat anak da 3, Norhuda Nasir dpt twin baby girl, Siti Nadrah Zahir dpt baby kembar boy, yg lain sapa lagi ek???
dan aku plak skang jd lecturer kat Institut Hospitality. Aku still stay kat jb.

syed syahrul zarizi said...

Seronok dengar cerita member2 lama kan. Kirim salam semua, aku kt selangor ni. Ramai jugak sini. Kira kau mengaja, cikgulaye, selamat hari guru too u!

Anonymous said...

heheh.. thanx..
tu la pasal..
Lama tak dgr citer mmbr2 lama. Klu trjumpa kat mn2 pn, confirm da tak kenal lagi dah..
Anyway, send my regards to them lah eh..
Ko keje mn da ni? mesti da dasat skang ni ek!!

syed syahrul zarizi said...

kerja biasa-biasa aja. mana ade hebat pun. dah lama mengaja situ?

Anonymous said...

da nak masuk 6 tahun ngajo sini. Sejak abis study dulu. Aku mmg tak nak keje luar JB. Da tak kuasa lah..

syed syahrul zarizi said...

Ok tu. Aku pun kalau boleh tannak kerja jauh2 ni

chuel said...

Cikgu SDJ rock! gua caya sama lu~ walaupon kene rotan, cuci tandas, lari padang, cabut rumpot, cat dinding stadium dan sebagainya, korang tetap di hati! sapalah aku sekarang, kalau bukan kerana cikgu2 SDJ yang garang.

up the cikgus!

syed syahrul zarizi said...

Lu selalu pinjam buku tex budak kelas sebelah kan?

ads