Weekly Update.

Minggu yang memenatkan. Jom kita tengok apa yang menarik.

1- Ada Interview baru di web sireh dan cengkeh dengan designer Benjamin Mermaid .
2- Sireh Dan Cengkeh secara rasminya dilantik sebagai sistem integrator / vendor MEPS untuk produk mereka FPX. Apa itu FPX? Ia merupakan aplikasi yang berfungsi sebagai pengantara antara pengguna dan bank. Fungsinya sama seperti MEPS, ia berfungsi untuk memudahkan pengguna untuk memilih bank dan membuat transaksi atau membeli produk online. Sebarang transaksi berjalan dalam 'real time'. SI tak banyak kat Malaysia, untuk live preview, tenguk website AirAsia.
3- Terima kasih kepada Info Malaya kerena melantik Sireh sebagai rakan media.
4- Hempon gua hilang. Hipotesis gua, kene pikpoket.Hangin. Sapa nak tolak hempon murah-murah call, eh, email gua.
5. Reza, anak cikgu Usop Ledang 3 kawin 26 ni.

2 comments:

Bat said...

Takda hal Syed. Terima kasih jugak pasal emel maklumkan pasal Sireh dan Cengkeh.

Alamak, tumpang simpati sebab enset hilang. Tapi boleh cover balik kan no lama?

Kalau free, datang la ke Rumpun 2007 ni.

syed syahrul zarizi said...

Insyallah. Tula, kalau takda hal aku sampai. Bulan ni schedule tight sikit.

ads