Barack Obama & Husam Musa. Sama designer ke?




Cuba tengok logo, font type, posisi image dekat dengan logo dan posisi 'quote'. Sebijik, kaler je lain. Sapa tiru sapa, designer Malaysia ke yang buat web si Obama ni?

Tak tahu lah. Yang aku tau, macam-mana hebat sokongan orang dan kelainan yang dibawa oleh Obama, dia masih kawan rapat Israel. Sila ke laman web Husam Musa dan Barack Obama untuk buat perbandingan.

4 comments:

sebol said...

hehehe

macam macam

Letting the time pass me by said...

Tiru la lagi senang.. Kena la tanya YB Husam, siapa sebenarnya tiru siapa?

Dhani said...

bukan saper tiru saper. tapi diorang guna web templete sama. hehe.

syed syahrul zarizi said...

Betol la dhani!

ads