Punggok Rindukan Bulan



Klip diatas ialah trailer filem arahan saudara Azharr Rudin. yang menarik perhatian saya ialah jalan cerita, lokasi ( jb, flat bukit cagar), sekolah ( Sekolah Dato Jaafar beb, skolah gua)

Catch the movie, opening this 25th.

Reviews

Amir Muhammad
Cinema Online.
Ajami Hashim.
Tonton Filem
KLue.

Update: 15/9

Full review by Ajami Hashim.

11 comments:

Tok Rimau said...

Arwah Bukit Chagar. kan? Tempat aku bermain dan jatuh cinta.

syed syahrul zarizi said...

Betul tok. tempat jatuh lagi dikenang. Gile, asik nak kene pow je kalau lalu bawah bukit chagar.

Tok, jangan emosi. Bulan puasa tak boleh nagis

seniman jalanan said...

arwah dah bukit chagar tu...
ko slalu kena pow ke jiji kat BC...
bebudak tok arr tu yg pow kau tu...

Ajami Hashim said...
This comment has been removed by the author.
Ajami Hashim said...

Salaam bro, my full rev dah up >> Kisah hilang & ketemu

FenTheMan said...

SDJ cukup nostalgia sekolah tu
betul tak syed?

syed syahrul zarizi said...

5 tahun paling best aku spend kat sana, mana tak nostalgia. Ko budak dj jugak ke

fentheman said...

aku fendy la syed...budak cricket...dah tak kenal ke zaman kehebatan kita time tu..

Anonymous said...

sekolah dalam jamban ke samseng dalam johor atau...?

syed syahrul zarizi said...

Fendy, ingat beb. apa kaa? Selamat beraya! Tula, macam mana orang nak cakap ke nak tebalik ke, budak DJ menang ok.

said...

Arthritis means inflammation of jointsMicrosoft Office 2010csdxumei02 It is one of several Office 2010diseases commonly called rheumatism. Arthritis arises from many causes and it is treated in many various methodsMicrosoft Office 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airOffice 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airMicrosoft OfficeRheumatoid arthritis. * Degenerative arthritis. * Arthritis due to joint injuries.supra shoes Office 2007 keyArthritis originating from the nervous Office 2007 downloadRheumatoid arthritis and arthritis caused by rheumatic Office 2007 Professionalfever are classified as collagen disease. * Rheumatoid arthritis and degenerative nfl jerseysMicrosoft outlooktwo common types. Millions of men and women Microsoft outlook 2010are afflicted with them. But good treatment begun early and continued faithfully can often do much to alleviate the pain

ads