Dato Shah Rukh Khan

Bab ni aku betul-betul tak paham. Apa jasa dia dengan orang Melaka?

4 comments:

Nazra said...

mcm dh xda rakyat malaysia lak

Reds said...

Hmm...bagi kat saya lagi bagus kot...hehe

Kasih Alyza said...

setakat rakam part lagu2 hindi tu jer kt mesia xyah la bg gelaran dato 2.... further more dia tu pun bkn nya rakyat mesia kan...

kalo nk dikira nk bg gelaran dato nie kt artis luar aku rasa ptt bg kt jackie chan gan andy lau tu haa..

sbb apa sbb jackie chan buka byk fitness center and andy lau tu bini dia org mesia, muahaahah...

bd fabregas said...

malu aku sbg anak melaka..

ads