"Studio Ramras ada lagi ke? Bukan dah jadi bengkel install NGV ke?"


Ini ada sedikit berita untuk blogger dari ulu tiram. Lagi sekali, kami ahli mesyuarat tingkap tanpa izin dari pihak MBJBT telah mendaftar blog atas nama Ulu Tiram All Star untuk mengumpulkan bakat-bakat kreatif kelahiran bandar ini dan sekitarnya. Korang boleh lawat sana dan komen mana yang patut. Si Pipi macam riki-riki nak join sekaki. Nanti time mesyuarat aku bangkitkan isu ni. Aku tanya satu je Pipi, berapa tambang teksi dari Teksi stand ke kampong oren pada tahun 1997? Ha, jawab!

BarCamp JB.

Event ni nampak menarik. Aku dengar Tok Rimau pun turun. Lama tak jumpa. Free pulak tu. Insyallah pergi

Sireh

Ada interview baru so jangan lupa singgah.

6 comments:

mukhrizlatif said...

dah lama tutup ar syed..
aku lalu situ aritu..

syed syahrul zarizi said...

Aku lama tak lalu tanah lot. Balik bukit pun berapa kali je tahun ni. Ada kenduri. Nostalgia beb studio tu.

Tok Rimau said...

Hari tu, gua jadi drebar Adijin. lalu depan rumah lu. Gelap je. Hua tak singgah.

Jumpa kat Barcamp. Gua nak order setan and tonik!

syed syahrul zarizi said...

Kalau rumah kat bukit tiram tu memang lama tak duduk. Sekarang ni singah-singgah je tu pun kalau ada hal kat tiram

saudagar gaRAM.. said...

lu terkena ke trick tok rimau tu?
hahahahaaa....

took 5 second mau buat gua sedar..

said...

Arthritis means inflammation of jointsMicrosoft Office 2010csdxumei02 It is one of several Office 2010diseases commonly called rheumatism. Arthritis arises from many causes and it is treated in many various methodsMicrosoft Office 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airOffice 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airMicrosoft OfficeRheumatoid arthritis. * Degenerative arthritis. * Arthritis due to joint injuries.supra shoes Office 2007 keyArthritis originating from the nervous Office 2007 downloadRheumatoid arthritis and arthritis caused by rheumatic Office 2007 Professionalfever are classified as collagen disease. * Rheumatoid arthritis and degenerative nfl jerseysMicrosoft outlooktwo common types. Millions of men and women Microsoft outlook 2010are afflicted with them. But good treatment begun early and continued faithfully can often do much to alleviate the pain

ads