Ulu Tiram dah ada blog sendri. Sendri mau ingat laa!

Diam tak diam Ulu Tiram dah ada blog sendiri. Kalau nak tunggu wakil rakyat ke DO ke, Persatuan Kereta Sewa Ulu Tiram ke mau berjanggut la jawabnya. Selamat geng-geng mesyuarat tingkap Jalan Lading mengambil inisiatif sendiri tanpa menunggu peralihan kuasa Pak Lah bulan Mac tahun depan. Bab straight edge tu aku tak pasti pasal ramai budak Kampung Oren dengan Bukit Tiram memang penghisap tegar rokok kretek. Kalau Gudang Garam aku tak heran ni jenama dah bukan-bukan. Betol, tak percaya tanya Apis Kudut.

Aku harap blog ini akan menidakkan populariti blog si Jambi Darat. Asik-asik cerita dapat baju bundle rare. Apa, Tiram pun banyak kedai bandle, apeee.

Apa lagi? http://ulutiram.blogspot.com

7 comments:

Jimbo said...

lu sms nazarul..
aku rasa tak sedaplaa bos tak tau cerita pasal benda ni..

gua taknak dia ungkit gua tumpang populariti donut

hehehe

syed syahrul zarizi said...

Gini, aku rasa baik kita diam-diam je. Buatnya dia mintak royalti dari issue satu dengan hasil jualan t-shirt ke hapa ke jadah benda-benda lain, mana nak korek!

rozinorazali said...

huhu, konspirasi ke apa ni...
hebat ulu tiram skang...
tp jiwa bawah tanah sangat...
kena hijrah...

Si Jambi Darat said...

ala..bundle tiram xmenarik la..xdpt baju rare!hahahaha

syed syahrul zarizi said...

Tu la pasal, parking kat town pun dah start pakai kopon. Selamat kedai video surabaya masih true tak tutup2 sampai sekarang walaupun orang dah tak tengok video.

Eyta Paiman said...

tumpang lalu...

aku gelak sakan dgr kedai video surabaya... otai tiram je yg tau kedai tu...hehehe..

syed syahrul zarizi said...

bak kata dreda teksi Tiram "sendri mau ingat laaa"

ads