Apa barang pergi usha bundle sampai bas stand Kota.



Update : 22/1 . Panduan pada korang yang nak shopping barang bundle dan rare online. (Yang pakai spek tu nama dia Endy. Calon utama untuk jawatan pengapit masa majlis kawin dulu. Last minit tarik diri. Hangin. 3 tahun tak bertegur sapa)

Dengan adanya internet, apa barang pun boleh dapat dengan mudah. Mud guard EX5, spoiler BMW, spek kanye west, semua boleh dapat beb. Rupanya banyak blog yang jual barang dan baju-baju rare kat luar sana yang aku baru tau. Ko usha la sendiri, agak2 terbesa sangat lego je kat Jimbo. Dia menang layan xxl je sejak dua menjak ni.

7 comments:

Si Jambi Darat said...

usha la blogshop aku gak..hehehe
http://the-good-old-things.blogspot.com

syed syahrul zarizi said...

tenguk posting terbaru dalam http://sirehdancengkeh.com

Si Jambi Darat said...

cis..gua ada hal famili time tu!hehehe

syed syahrul zarizi said...

Ah, lu macam-macam laa

Che Mat said...

salams. org jb rupanya. anyway.. saja nak tanya. tahu tak samada ada blog alumni utk bekas pelajar sdj atau tidak?

syed syahrul zarizi said...

sdj spm tahun berapa? website alumni tu ada. tapi sorry la tak ingat url dia.

said...

Arthritis means inflammation of jointsMicrosoft Office 2010csdxumei02 It is one of several Office 2010diseases commonly called rheumatism. Arthritis arises from many causes and it is treated in many various methodsMicrosoft Office 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airOffice 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airMicrosoft OfficeRheumatoid arthritis. * Degenerative arthritis. * Arthritis due to joint injuries.supra shoes Office 2007 keyArthritis originating from the nervous Office 2007 downloadRheumatoid arthritis and arthritis caused by rheumatic Office 2007 Professionalfever are classified as collagen disease. * Rheumatoid arthritis and degenerative nfl jerseysMicrosoft outlooktwo common types. Millions of men and women Microsoft outlook 2010are afflicted with them. But good treatment begun early and continued faithfully can often do much to alleviate the pain

ads