"Siapa yang suka dengar Era pagi-pagi angkat tangan? Korang dah kenapa haa?"

Aku pergi kerja naik moto so jarang dapat dengar radio pagi-pagi. Lu orang layan radio apa pagi-pagi? Fly, Hitz? Hot? Era memang masuk tahun 2009 ni, terus gua gam, ape barang taruk Din Beramboi dengan Aznil. Lansung tak masok beb. Aznil ok la, pasal dia ok dengan anak aku, cuma si din ni aku kurang sikit. Tak kelako beb, mau je aku tonjol lori kontena depan aku tu bia dengar suara dia. Kalau korang into era pagi-pagi, aku memang tak paham. Ah lantak ko la Era!

Tapi yang pasti Sinar memang ok. Memang I follow. Aku dengar bukan pasal aku dah tahap uncle2. Tak salah apa dengar lagu old-skool. Layan Deep pepel dengan Iron Maiden time lunch. Ebi tu mulut boleh tahan juga laser.

Tapi yang berhantu si Salleh Yaakob. Aku menyampah gile masa mula2 dengar dia ni. Tapi lama-lama gian. Betol dol, baik kau dengar Sinar.fm pagi-pagi!

10 comments:

Kasih Alyza said...

pg2 layan hot jer, sbb nk kasi panas hahahaha....

blk keje br layan sinar sbb lagu2 old skool, jiwang karat beb hehehe... best apa layan lagu2 rock kapak nie....

Eyta Paiman said...

yup! sinar mmg layan. Time mlm2 smbil layan blues dgr sinar mmg masuk! Era da tak best. Sume otai kat situ da tak dak. Zaman K&K dulu dah sah2 best. Tup2 kene rombak. Kieran pun da pindah bos. So, dipendekkan, aku layan Hot & sinar jek...

Reds said...

yaa hidup sinar...x blh masuk era & hot!

Mr PenyuBiru said...

hehe...aku pun suka layan sinar. layan dol. hehe

chuel said...

arhh lu mmg uncle2!
wa suka morning crew hitz.fm best prank org.

iyan said...

i follow!
hahaha

eddie dewanaga said...

gua dah siat sticker era sejak khairil blah...

sinar best..!

syed syahrul zarizi said...

haha, follow jangan tak follow!

Anonymous said...

ha betul tu...mmg klakar abg saleh tu. mula2 dgr mcm nyampah. tp lame2dgr dh ketagih..hehe. i muda lg tau tp ttp dgr sinar hehe

asrafsani said...

agree sikit2
aznil mmg ok.. din macam over kadang2.. kalau lawan lawak tu dia siap pakai sound effect kat studio.. tak class la..

cuma.. aku suka dengar orang citer masalah kat Era.. tp bukan pagi2 kut tu

last2 aku layan hitz.fm.. morning crew

ads