Driver van paling hati kering dalam dunia


Sepanjang hidup aku, ada 2 orang driver van yang paling aku tabik. Pertama, pakcik Nazarol, driver ambulan hospital Melaka. Laju beb. Aku pernah suruh dia on seren ambulan lepas tu aku lepak kat blakang. Seram, tobat aku tak nak rempit sampai mati

Lepas tu, si Yoep Gemok. Dia konar tak main break, drop gear macam bawak Audi Quatro padahal bawak Kia Preggio diesel 2.7. Tu belum lori 3 tan jual yong taufu, mau berkecah fish ball kat belakang.

Tapi Fahim suka sangat kat dia. Tak tau kenapa. Jangan sampai skill Yoep berjangkit kat dia sudahlah!

4 comments:

Faizal Rahman said...

risau beb naik dgn org bawak mcm bawak F1 ni

fadzli_pj said...

yeop mempraktikan ape yg dia belajo kat game ke realiti........sape berani chaleng la...

syed syahrul zarizi said...

Sape nak bekam boleh kontek aku. Nak kat dahi, siku, lutot semua boleh. Ade brani?

said...

Arthritis means inflammation of jointsMicrosoft Office 2010csdxumei02 It is one of several Office 2010diseases commonly called rheumatism. Arthritis arises from many causes and it is treated in many various methodsMicrosoft Office 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airOffice 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airMicrosoft OfficeRheumatoid arthritis. * Degenerative arthritis. * Arthritis due to joint injuries.supra shoes Office 2007 keyArthritis originating from the nervous Office 2007 downloadRheumatoid arthritis and arthritis caused by rheumatic Office 2007 Professionalfever are classified as collagen disease. * Rheumatoid arthritis and degenerative nfl jerseysMicrosoft outlooktwo common types. Millions of men and women Microsoft outlook 2010are afflicted with them. But good treatment begun early and continued faithfully can often do much to alleviate the pain

ads