Gua punya ruang.

Salah satu social networing website yang paling menyakitkan mata, walaupun popular ialah Myspace. Atas sebab itu juga rasa untuk memiliki laman Myspace sendiri tak pernah timbul. Hinggalah semalam. Pasal busan. Pendekatan sangat minimalis. Tenguk, Mail Katak pun dah add aku, korang bila lagi?. Fahim dah bertatih. Silap2 raya ni dah berjalan.

Okay, so aku masih ada stock yang tahap rare barang-barang sireh & cengkeh macam zine & buku poem (2nd edition printing!). Sesiapa yang submit laman web dia kat web sireh & Cengkeh akan dapat benda-benda ni percuma. A'a. Percuma. Nak aku ulang lagi? Hadiah ni random, so tenguk la nasib korang.

3 comments:

Faizal said...

org pakai facebook je skrg :)

syed syahrul zarizi said...

Facebook? Adeee. Cuma nak update tah bila masa daa.

sultanmuzaffar said...

better guna facebook. lagik senang.

ads