Name Card





Aku sekarang dah ada bermacam rupa name card. Dari zaman kerja kat Panasonic Pasir Gudang hinggalah sekarang, tak pernah aku tak kena buat name card. Sampai tahap name card aku sekarang ni langsung aku tak hulur kat sesiapa pun. Malas. Tu belum name card Sireh yang bermacam rupa dan versi.

Tapi ini time, aku nekad buat name card kat oversea. Dah la mahal, kecil pulak tu. Tapi takpa. Demi projek baru ni, hal kad terkecik aku tolak tepi. Aku berkenan tenguk name card aku ada gamba-gamba famili dan anak-anak aku kat belakang. Ntah la name card aku habis ke tak kali ni. Bukan pasal malas nak hulur. Tapi sayang la pulak.

5 comments:

fadh said...

comel.. tapi mahal! lenkali tempah ngan mama jer.. tp charge lebih sket laa.. hehe

chuel said...

aku dulu ada buat name kad bole koyak dua.
1 bahagian untuk org yg nak di kasi, 1 bahagian lagi untuk tulis kontek org yg kita kasi. senang nak detect sapa penah dpt name card tu.

syed syahrul zarizi said...

Lu part bukan-bukan memang champion. mana lu bikin? nak tau jugak.

chuel said...

mane2 kedai kad bole buat la.

buat sendiri pon bole, gelek je pakai bende yg buat lobang2 utk senang koyak. tp leceh nak buat byk2.

said...

Arthritis means inflammation of jointsMicrosoft Office 2010csdxumei02 It is one of several Office 2010diseases commonly called rheumatism. Arthritis arises from many causes and it is treated in many various methodsMicrosoft Office 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airOffice 2007Arthritis has been classified as follows: - * Arthritis caused by infection.airMicrosoft OfficeRheumatoid arthritis. * Degenerative arthritis. * Arthritis due to joint injuries.supra shoes Office 2007 keyArthritis originating from the nervous Office 2007 downloadRheumatoid arthritis and arthritis caused by rheumatic Office 2007 Professionalfever are classified as collagen disease. * Rheumatoid arthritis and degenerative nfl jerseysMicrosoft outlooktwo common types. Millions of men and women Microsoft outlook 2010are afflicted with them. But good treatment begun early and continued faithfully can often do much to alleviate the pain

ads