Ada apa dalam beg korang?


what's in the bag, originally uploaded by Silvr.

What's in the bag ialah kumpulan Flickr yang mengumpulkan gambar isi perut beg orang ramai - yang asik bikin gua geram. Lu tengok BB, fly tu! Nak letak gamba isi perut beg aku? Sedih beb, takde apa, isi perut beg anak aku lagi best agaknya.

Lagi group Flickr yang sering bikin jiwa aku tak tenteram ialah Unclutterer Workspaces & home office.

3 comments:

faizal said...

beg pun xde huhu

zulfadli said...

ade buku nota yang berserabut dan tidak sanggup untuk dibaca.huhu

tnzaki said...

ada jenglot huhuhuhu

ads