Esok aku last day kat SMKSA2




Konfirm. Esok. Pada sapa2 yang nak tanya bila aku nak naik balik kerja lama aku, jawapannya (dengan penuh berat lagi sugul, tapi bersukur beb) Isnin depan. Sepanjang jadi cikgu BI hanya untuk 2 kelas tingkatan 2, banyak aku belaja. Aku tau perasaan cikgu aku dulu. Aku teringat kat Fakarudin yang duduk sebelah aku dulu yang haram tak pernah bawak buku lebih dari 2. Budak2 sekolah ni baik kalau nak dibanding dengan budak2 SDJ. Betol. Pernah tengok taik dalam singki? Ha!

Kepada cikgu-cikgu dan pelajar SMKSA2, terima kasih. Korang memang best. (Nak tengok gamba? click sini)

Buat sementara waktu, aku ada projek besa dengan Jimbo. Melibatkan lesen kontraktor kelas D, aircond reject dan lori bonded 10 tan. Jangan tanya projek apa. Masih tahap rahsia.

3 comments:

Modandi said...

kalau jadi cikgu kereta tak kene calar belom true lagi brader!!

syed syahrul zarizi said...

ape ke dodol. ok beb, kalau pandai kawal crowd

Rahsiaku said...

ada juga orang puji smksa2 ye

ads