Episod 0: Tutorial Asas Kamera DSLRDVD Tutorial Asas Kamera DSLR telah mula dijual pada Disember 2010 dan sehingga kini mendapat sambutan yang sanggat menggalakkan walaupun hanya dijual secara atas talian terutamanya di laman mudah.my . DVD yang terdiri dari 22 episod ini menerangkan tentang asas yang perlu diketahui oleh individu yang baru kepada dunia fotografi terutama kamera Digital SLR atau single lens reflex.

Setelah 6 bulan berada dipasaran saya, tutorial ini kini boleh ditonton di laman web saya di mana setiap episod baru akan di muatnaik setiap 1 atau 2 minggu. Sudah menjadi sebahagian dari perancangan saya untuk berkongsi sedikit ilmu yang saya ada bersama pembaca dengan tiada(zero) kos, walaubagaimanapun, DVD tutorial ini masih boleh dibeli, sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Nota:

1. Sekiranya anda ingin memuat turun video-video tutorial ini, anda boleh ke laman web video tersebut di vimeo dan cari opsyen muat turun seperti foto di bawah. Untuk muat turun anda perlu terlebih dahulu daftar atau log in ke akaun Vimeo
2. Lesen Creative Common untuk video-video tutorial ini adalah seperti berikut;


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

No comments:

ads